5play.ru / Android / Games / Adventure / Human: Fall Flat

Human: Fall Flat

Human: Fall Flat
  • Updated
  • Version 1.5
  • Requirements Android 7.0
  • Genre Adventure
  • Views 598 276
  • Google Play
  • Votes: 11273
  • Comments: 45
Popularity 72% 72%
Download

Screenshots

Human: Fall Flat - a fun adventure game with puzzle elements. The main feature of the project is realistic and at times funny-looking physical model. You will be in an unusual world, together with the clumsy main character. The clumsiness of the protagonist will be the main problem in passing. The character will interact with various objects to solve logical problem. While decisions may be several. Along the way, it is necessary to ensure that the hero does not fall in the abyss, as he is quite able to do it.

Comments 45

Comment on
  1. iyiy
    iyiy
    Guests
    ini bisa login google play?
  2. Guest mohamed
    Guest mohamed
    Guests
    why when i open the game white screen still he tell me filed to downloaded 5play.ru
    1. Tamu brillian
      Tamu brillian
      Guests
      Pergi ke Kartu SD/ android/obb taro obbnya disitu
  3. Pravesh Rathore
    Pravesh Rathore
    Guests
    Multiplayer Live stream in omlet arcede
  4. Im android 6
    Im android 6
    Guests
    Im android 6
  5. TedyW
    TedyW
    Guests
    Why black screen, i'm waiting so Long and still balck screen
  6. Jay
    Jay
    Guests
    Yes human actually fall flat Yay. Thanks 5 play ru
  7. Brayant
    Brayant
    Guests
    Human fall flat sudah ku login aku suka banget itu faforitku adek ku aja mau main 😅😅😅
  8. Brayant
    Brayant
    Guests
    Yes, game human fall flat
  9. sagaf
    sagaf
    Guests
    tolong jngan ada kesalahan lagi tolong banget
    1. Brayant
      Brayant
      Guests
      I like itu but gimana cara download a aku gak bisa download a
  10. Hiku
    Hiku
    Guests
    Kok gw gabisa download katanya not found gmn donk kasih solusi
    1. aladin
      aladin
      Chief Editor
      - disable or enable VPN
      - try switching Wi-Fi to LTE (4G)
      https://5play.ru/en/donwload-help.html
  11. Hiku
    Hiku
    Guests
    Cara download di sini gmn sih kok gw not found trus ya
  12. rasya
    rasya
    Guests
    bagus banget
  13. Deividas
    Deividas
    Guests
    Siųstis niriu
  14. Guest Ahmad
    Guest Ahmad
    Guests
    Bagus gayys
  15. Juliavita Kanti rahayu
    Juliavita Kanti rahayu
    Guests
    Humman fall flat
    1. Rafi
      Rafi
      Guests
      Aku mau downloand human fall flat
  16. Dona yolanda
    Dona yolanda
    Guests
    Ok this so good
  17. Muhammad Syakila Hapiz
    Muhammad Syakila Hapiz
    Guests
    Saya baru saja mencari ini game saya mau nanya nih downloadnya yang mana ya?link yang atas apa link yang bawah
    1. Deffa
      Deffa
      Guests
      Download dua duanya nanti yang belakangnya zip di ekstrak terus potong / copy ke file android-obb lalu tempel baru instal masuk deh
      1. l
        l
        Guests
        Extrax disini atau extrax biasa dan buat folder baru pls jawab kak?
  18. Nazar gaming
    Nazar gaming
    Guests
    Halo game ini menarik
  19. Raihan
    Raihan
    Guests
    I want a permission to share this Website please🙏🙏
  20. Obie
    Obie
    Guests
    bagus mantul pro sudah gitu bisa multiplayer dengan teman atau sepupup

Take a comment